Bolt – en synergibyrå


Bolt är en synergibyrå som omsätter idéer och koncept med hjälp av kreativitet och teknik till business för våra kunder. För oss är kundens kommunikation inbyggd i kundens produkt eller tjänst, men också tvärtom. Vi skapar kommunikation som är rolig, användbar, vacker och inspirerande. Därför är vi superkreatörer, kommunikatörer, varumärkesexperter, marknadsstrateger, konceptmästare, tekniknördar, fotografer, filmare, ingenjörer, arkitekter, stylister, digitalister, konstnärer och affärsutvecklare på samma gång. Vi gör varumärken till kompisar, för det är vad våra kunder behöver och vad framtida kunder vill ha. Det är vad synergi handlar om – att skapa något större än summan av varje del.

Vi är Bolt


Vi som arbetar på Bolt har olika specialiteter, erfarenheter och kunskaper. Det ger synergier i vår gemensamma drivkraft att skapa fantastiska saker tillsammans. Vi är duktiga på det vi gör, vi älskar kommunikation och vi gör allt vi kan för att vara den bästa byrån för våra kunder. För vissa är Bolt en reklambyrå i Jönköping och Stockholm, för andra är Bolt ett kreativt produktionsbolag med världen som lekplats. Bolt är med andra ord reklambyrå, kommunikationsbyrå, strategibyrå, varumärkesbyrå, webbyrå, designbyrå, PR-byrå, contentbyrå och innovationsbyrå beroende på vem du frågar. Vi är alltihop och lite till, så därför kallar vi oss själva för synergibyrå. Bolt är allt du behöver och framförallt det du inte har tänkt på. Vi jobbar med branding, koncept, identitet, strategi, art, copy, foto, film, rumsgestaltning, förpackningsdesign, produktförädling, labb, affärsutveckling, webb, sociala medier, 3D-visualisering, print och en mängd andra roliga saker. Vissa säger reklam, andra säger marknadsföring. Vi säger smart och modern kommunikation.

Ni är Bolt


Bolt har funnits sedan 1994 och vi har en spännande bredd bland våra uppdrags­givare. Där finns både svenska och internationella aktörer, från världskända varumärken till nykläckta startups. Några exempel är BUBS Godis, Hemmafönster, Sapa Profiler, Mercedes-Benz, Taberg Eyewear, Pdb, Daloc, Sensys Gatso Group, Region Jönköpings län, Setra, Tosito, Heco, RC Sports & Business, Aquajet Systems, Stormtrivs, Sven P Matkompaniet, Team J-son och Svenska Hem. Vi kan arbeta med kriskommunikation i Sverige, men vi kan lika väl arbeta med kampanjer i South Dakota eller Sydkorea. Det spelar mindre roll för oss. Synergi är att kunna arbeta med olika typer av kommunikationsinsatser på olika typer av marknader.