Smarta fönster snackar

Bolt fick uppdraget att få smarta fönster att flyga på marknaden. Det lyckades vi med, men vi gjorde betydligt mer än så – vi lärde fönster att snacka.

När Hemmafönster lanserade smarta fönster var det en banbrytande revolution i fönsterbranschen. Helt plötsligt var fönster betydligt mer än bara glas, trä och metall – fönster blev en naturlig del av livet, uppkopplade till den digitala världen. Med smarta fönster kan man se om fönster och dörrar är stängda, oavsett var man befinner sig. Dessutom skickar de information om inomhusklimat och mängd andra saker direkt till appen, Mitt Hemmafönster. Med appen kan man även fjärrstyra lampor och stänga av allt från kaffebryggare till strykjärn. Konceptet bygger på att smarta fönster kan snacka med dig – att dina fönster är som familjemedlemmar. Det är förstås överdrivet, för smarta fönster kan självklart inte prata. Inte heller kan de ta hand om disken eller tvätten, men de gör livet enklare och bekvämare på en mängd olika plan.

Bolt står bakom koncept, strategi, 3D-visualisering, animation, foto, film, copy, art och det mesta däremellan. En av våra filmer har i skrivande stund ca 8000 visningar på Youtube. Samma film har även lyfts av feber.se

Se filmen om Smarta Fönster

Om Hemmafönster

Hemmafönster är en svensk fönster- och dörrtillverkare med ett tydligt varumärkeslöfte – total bekvämlighet. De erbjuder en helhetslösning för fönsterbyte, från gratis hembesök till monterade fönster. Däremellan ingår en mängd andra bra saker och självklart ingår även snickaren. Husägaren behöver i stort sett bara välja fönster och dörrar, så tar Hemmafönster hand om resten.

Ska du lansera en banbrytande produkt?

Bolt har kunskapen som krävs för att skapa starka koncept för alla typer av produktlanseringar. Dessutom har vi lång erfarenhet från byggbranschen.

Fyll i din e-post nedan, så hör vi av oss och berättar mer om vad Bolt kan göra för dig!