Eureka! Du har funnit lösningen.

Hur ska jag hitta konkreta lösningar på problem och svårigheter inom försäljning, strategi och marknadskommunikation? Vem ska jag liera mig med? Finns det ens någon? Kan jag tänka annorlunda kring min försäljning, min marknad och mitt varumärke? Varför når jag inte mina målgrupper? Hur kan jag differentiera mig? Finns det saker jag ännu inte har tänkt på? Behöver jag ett utifrånperspektiv?

Ibland kör man helt enkelt fast med sitt varumärke och brottas med de strategiskt viktiga marknadsfrågorna. Du har en strategi och du vill att den ska fungera, men du vill inte skapa något helt nytt från grunden. Du vill lösa ett problem och det ska dessutom gå snabbt. Därför har vi skapat vårt koncept, Eureka, a.k.a extremt effektiv problemlösning. Efter en session med Eureka, kan du snabbt sätta fingret på vad du borde göra för att lösa dina problem. Det bästa av allt är att det bara tar tre timmar att komma till nya insikter.

A sudden flash of genius
Det sägs att den gamle greken, Arkimedes, skrek Eureka! (Jag har funnit det!) när han satte sig i ett badkar och kom på att den undanträngda vattenvolymen motsvarade hans egen kroppsvolym. Ibland behöver man angripa problem från oväntade håll och med oförstörda ögon för att se det uppenbara. Med vårt koncept, Eureka, tar vi fram idéer och löser så många strategiska problem vi kan tillsammans med dig under tre timmar. På Bolt finns både erfarenheten och kunskapen som krävs för att lösa komplexa frågor som rör marknadsföring, marknadskommunikation och marknadsstrategi. Sessionen hjälper dig att komma vidare med strategiska problem i din verksamhet samtidigt som alla dina frågeställningar pumpas med ny energi. Energi som bidrar till din framgång och en roligare process.
No strings attached
Vi vet att du kanske inte vill signa upp dig på ett långsiktigt samarbete med en reklambyrå eller byta ut dina befintliga byrårelationer. Du vill bara komma förbi ett problem och få nya kreativa idéer du kan agera på – direkt! Dessutom ger vi dig ett benchmark i förhållande till vad du redan vet. Vi vill hjälpa och kan naturligtvis mer än att bara hjälpa dig komma vidare. Men det viktigaste är att du kan få Bolts hjälp utan förpliktelser eller löften om framtida samarbeten. Du blir inte vår kund och vi skriver på sekretessavtal och levererar det vi kommer överens om. Varken mer eller mindre. Inga förpliktelser. Det innebär att du kan delta under en session, oavsett hur du samarbetar med andra aktörer. Vi kliver inte på några tår, utan gör vårt yttersta för att vända på alla stenar och hitta lösningar på problem.

På tre timmar hinner man förstås inte skapa färdiga strategier. Bolts uppgift är snarare att lyfta dig för att få igång olika processer. Framförallt kan vi lösa så många problem som möjligt under tre timmar. Eureka fungerar för alla typer av varumärken och verksamheter som behöver förtydligas och stärkas. Under din session är vi tre personer i primärgruppen och till vår hjälp har vi ytterligare tre personer back office för validering.

3 enkla steg1. PROBLEM
Du börjar med att ge oss en kort inblick i ditt varumärke. Därefter beskriver du problem, utmaningar och svårigheter för oss. Vi tittar, lyssnar och tänker.

2. INSIKTER
Baserat på problembeskrivningen skapar vi insikter och arbetar praktiskt med idéer som utgångspunkt för problemlösning.

3. LÖSNINGAR
Efter tre timmar skapar vi en kortlista med idéer som du kan börja arbeta med direkt. Du kan gå hem och ta åt dig av äran, arbeta med andra kommunikatörer eller samarbeta med Bolt.

Låter det intressant? Kontakta Ola Samuelsson för mer information och bokning.
Priset är 9500 kr + moms per session.

036-16 24 55
ola.samuelsson@bolt.se

Du kan också fylla i din e-post nedan så hör vi av oss inom kort.